Yıldırım'dan Koçak Farma'ya ziyaret

AK Parti Edirne 7. Olağan İl Kongresi'ne katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Türkiye Cumhuriyeti'nin 27'nci ve son Başbakanı, TBMM Eski Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali YÄ?

GÜNDEM 20.01.2021 22:15:00 0
Yıldırım

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Edirne’de AK Parti İl Kongresi’ne katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, kongrenin ardından beraberindeki heyetle birlikte Edirne Valiliği’ne gelerek Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.

 

ODA VE BORSA BAŞKANLARIYLA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

 

Valilik ziyaretinin ardından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) ev sahipliğinde oda ve borsa başkanlarının katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katılan Yıldırım, istişare toplantısının ardından AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

 

 

KOÇAK FARMA’YI ZİYARET ETTİ

 

Parti binasının açılışının ardından TED Edirne Koleji ile kentteki bir otomobil bayisini ziyaret eden Yıldırım, saat 20.40’ta da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve koronavirüse karşı yerli aşı çalışmaları yürüten Koçak Farma firmasını ziyaret etti. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile birlikte Çerkezköy’e gelen Binali Yıldırım; Koçak Farma’da Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve protokol üyeleri ile Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ile Koçak Farma Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Koçak tarafından karşılandı.

 

 

ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİ

 

Genel Müdür Hakan Koçak’ın odasında yaklaşık yarım saat Ender Koçak, Hakan Koçak ve birim müdürlerinden yerli aşı çalışmasına ilişkin son durum hakkında brifing alan Binali Yıldırım, sonrasında da fabrikanın üretim tesisini gezdi. Binali Yıldırım, basına kapalı yapılan fabrika gezisinin ardından saat 22.00’da karayoluyla Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ