Süleymanpaşa'da 6 yeni mahalle kuruldu 

Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, Süleymanpaşa'da vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde cevap verebilmek amacıyla 6 yeni mahalle oluşturuldu. Yeni kurulan mahalleler i

GÜNDEM 20.01.2021 14:00:00 0
Süleymanpaşa

Günden güne büyüyen ve gelişen Süleymanpaşa’ya 6 yeni mahalle kazandırıldı.


YENİ MAHALLELER KURULDU 


Altınova ve Barbaros Mahalleleri arasında Topağaç Mahallesi, Hürriyet Mahallesi’nin deniz tarafında Cumhuriyet Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi’nin Atatürk Bulvarı altında kalan bölümü ile Altınova Mahallesi’nin üst kısımlarında Vatan Mahallesi, Çevre Yolu’nun Şehir Hastanesi tarafında İstiklal Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi’nin Çiftlikönü Mevkii olarak bilinen kısmında Çiftlikönü Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi ile Çevre Yolu arasında kalan kısımla Çiftlikönü Mahallesi arasındaki bölgede ise Atatürk Mahallesi kuruldu.


7 MART’TA MUHTARLIK SEÇİMLERİ YAPILACAK


Yeni mahallelerde 7 Mart pazar günü muhtarlık seçimleri yapılacağını belirten Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, “Yeni mahallelerde ikamet eden ve muhtarlık seçimlerinde oy kullanacak olan seçmenler için, hâlihazırda bağlı bulundukları mahallelerin muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıkarıldı. Listeler 15 gün boyunca askıda kalacak. Seçmenler kendi isimlerini kontrol edebilirler” dedi. 


MUHTARLARLA TOPLANTI YAPILDI 


Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek seçim bölgeleri ile ilgili değerlendirme ve fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda yeni kurulan mahallelerle ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulunuldu. 


Haber / Buse SERİN