11 ilçeden gıda kontrol görevlileri ile toplantı yapıldı

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda; 2020 yılı gıda denetimleri, anahtar performans hedefleri, gerçekleşme oranları ve 2021 yılı için belirlenecek olan hedeflerle ilgili yap

GÜNDEM 19.01.2021 13:10:00 0
11 ilçeden gıda kontrol görevlileri ile toplantı yapıldı

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, “Pandemi süresince 2020 yılında gıdalarımızın artan önemi görülmüş, halk sağlığın korunmasında gıdaların da büyük bir rolünün olduğunu anlaşılmıştır” dedi.

 

 

“ELİNİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞINIZA EMİNİM”

 

Tekirdağ İl Tarım Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlilerinin geçen yıl büyük özveriyle gerçekleştirdikleri gıda denetim ve kontrollerinin yanı sıra maske, mesafe, temizlik konularında da kontroller yaptıklarını kaydeden İl Müdürü Öcal, “Bu yılda siz gıda kontrol görevlilerimizin denetimlerini aynı özveriyle gerçekleştireceğinden hiç şüphem yok. Bu hassas ve titizlikle sürdürülmesi gereken bir görev olup, siz gıda kontrol görevlilerimizin üstlendiği bu önemli görevde elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza eminim. 2021 yılı için hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Toplantıda aynı zamanda il müdürlüğü ve ilçe müdürlüğü personeline 2021 yılı gıda numune alma programı kapsamında bilgilendirme yapıldı.

 

Haber / Yener AKBABA