Süleymanpaşa Belediyesi'nden karla mücadele

Tekirdağ'ı etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarını yürüten Süleymanpaşa Belediyesi, merkez mahallelerde buzlanmaya karşı önlemlerini genişl

GÜNDEM 18.01.2021 12:22:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının etkili olmaya başladığı andan itibaren merkez ve kırsal mahalleler ile yüksek kesimlerde meydana gelebilecek buzlanmaya karşı önlem alarak, kar yağışı etkisini yitirene kadar çalışmalarını sürdürdü.

 

OLUMSUZLUKLARA KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI

 

Bütün araç ve ekipmanlarının hazır olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, “Tekirdağ bölgesinde beklenen yoğun kar yağışının neden olabileceği sorunlara karşı tüm önlemleri aldık. 2 adet kar küreme ve tuzlama aracı, yol açımı için 4 adet greyder, 5 adet kepçe, tuzlamada kullanılan 2 adet kamyonet ve 30 personelle 24 saat boyunca kar mesaimizi sürdürdük” dedi.  

 

 

“HİÇBİR AKSAMA YAŞANMADI”

 

Kar yağışı boyunca çalışmalarına devam ettiklerini belirten yetkililer, “Gece boyunca özellikle kırsal mahalleler ve yüksek kesimlerde kar küreme ve yol açma çalışmalarına ağırlık vererek, sabah saatlerinden itibaren düzenli olarak tuzlama araçları ile yollar buzlanma riskine karşı temizlendi. Yoğun kar yağışına rağmen Süleymanpaşa genelinde hiçbir aksama yaşanmadı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ