Kurs kayıtları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenecek halk oyunları kurs kayıtları ile kültür  ve sanat kursları için kayıtlar başladı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Merkez Yüksek Okul

GÜNDEM 17.01.2021 15:20:00 0
Kurs kayıtları başladı

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Halk Oyunları kursuna katılmak isteyen vatandaşların Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarına şahsen başvurabileceği, ayrıca 444 80 59’u arayarak veya belediyenin internet sitesi üzerinden başvuru formu doldurarak online başvuruda bulunabileceği belirtildi.

 

ONLİNE BAŞVURU DA YAPILABİLİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından ‘seramik biçimlendirme, seramik boyama, dekoratif ahşap boyama ve süsleme, makrome örgü yapma, punch nakışı (geleneksel el nakışları), mis sabun üretimi, çini işleme, cam el dekorcu, resim sanat eğitimi, keçe sanatı ve ebru’ alanlarında ücretsiz düzenlenecek kültür ve sanat kursları için de kayıtlar başladı. Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Ergene Caddesi’nde yapımı tamamlanan Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde düzenlenecek kurslara katılmak isteyen vatandaşların Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür İşleri Müdürlüğü’ne, Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi’ne, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarına şahsen başvurabileceği gibi, 444 80 59’u arayarak veya belediyenin internet sitesi üzerinden form doldurarak online başvuru yapabileceği ifade edildi.

 

KURS, KAPAKLI SAHASI VE PINARÇA’DAKİ SPOR SALONUNDA VERİLECEK

 

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz düzenlenecek Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Merkez Yüksek Okulları(PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri(POMEM) hazırlık kursları için de kayıtların devam ettiğini belirten yetkililer 12. Sınıf ve tüm mezun öğrencilerimiz için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Merkez Yüksek Okulları(PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri(POMEM) hazırlık kursu kayıtlarımız devam ediyor. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kursa katılmak isteyenler https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/besyo-kursu-basvuru-formu-1610619415 üzerinden online olarak veya Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden şahsen gelerek kayıt olup, bilgi alabilirler. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde ve uzman eğitmenler tarafından verilecek olan kursumuz Kapaklı Sahası ve Pınarça Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Buse SERİN