İmamoğlu, Süloğlu Belediyesi'ne çöp konteynerleri hibe etti ​​​​​​​

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süloğlu Belediyesi'ne 800 litre hacimli çöp konteynerleri hibe etti.

GÜNDEM 7.01.2021 17:34:00 0
İmamoğlu, Süloğlu Belediyesi

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, ilçeye bir TIR ile gelen çöp konterynerinin teslimatı sırasında yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

 

ESKİYEN KONTEYNERLER İLE DEĞİŞTİRİLECEK

 

Süloğlu’nda çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Ormankıran, “Kendi çalışmalarımızın dışında ilçemize fayda sağlayacak hizmetleri de getirmeye çalışıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretimizde bazı eksiklerimizin olduğunu ve kendisinin de en kısa sürede ilgileneceğini belirtmişti. Mahalli idareler Müdürlüğünün aracılığıyla ilçemize ilk etapta 30 adet yaklaşık değeri 50 bin lira olan 800 litre hacimli çöp konteynerlerimizi teslim aldık. İlçemizde eskiyen, bakımsız ve ihtiyaç olan noktalardaki konteynerler ile değişimine bugün itibariyle başlıyoruz” dedi.

 

 

“EKREM BAŞKANLA ORTAK ÖZELLİĞİMİZ”

 

İlçe halkı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür eden Ormankıran, “Ekrem başkan ile bizim ortak özelliğimiz ayrım yapmaksızın, sevgiyle ve şeffaflıkla hizmet anlayışımızın olmasıdır. İnşallah çalışmalarımıza ara vermeden hızla devam edeceğiz. Biz başta Edirne Belediyemiz olmak üzere tüm kurum kuruluşlarımızla halkımıza fayda sağlayacak tüm çalışmalarda işbirliği yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden hibe gelen yeni çöp konteynerleri ilçe genelindeki eskileriyle değiştirilmeye başlandı.

 

Haber / Buse SERİN