İzin belgesi olmayanlara 3 bin 150 TL ceza uygulandı

Yılbaşı dolayısıyla uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma yasağı Perşembe günü saat 21.00 itibari ile başlarken, yurt genelinde yeni yılda kısıtlama ile girildi. Edirne ve Tekirdağ'da polis ekipleri sokakl

GÜNDEM 1.01.2021 16:27:00 0
İzin belgesi olmayanlara 3 bin 150 TL ceza uygulandı

Edirne’de saat 21.00’da sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması ile birlikte polis ekipleri Bankalar Kavşağında araçlarıyla ve yaya yürüyenleri durdurup kimlik kontrolü ve izin belgesi kontrolü yaptı. İzin belgesi olanların gitmesine izin verilirken, belgesi olmayanlara ise 3 bin 150 TL ceza uygulaması yapılarak gitmelerine izin verildi.

 

CADDE VE SOKAKLAR BOŞ KALDI

 

Yeni yılda kısıtlama dolayısıyla cadde ve sokaklar boş kalırken, saatler 00.00 gösterdiğinde ise bazı kişiler havaya ateş etti. Ekipler silah atılan noktalara giderek ateş edenleri tespit etmek için çalışma başlattı.

 

İZİN BELGELERİ KONTROL EDİLDİ

 

Çorlu’da ise polis ekipleri kısıtlama nedeniyle boş cadde ve sokaklarda görevli polisler uygulama yaparken, Atatürk Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nda tek tek araçları durduran polis ekipleri vatandaşların izin belgesi olup olmadığını kontrol etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU