Kapaklı'da toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde belediye personeliyle bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hizmet-İş Sendikası Trakya Bölge Başkanı Aykut Aktemur ile 2021 yılı toplu iş sö

GÜNDEM 1.01.2021 14:41:00 0
Kapaklı

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bir işçi çocuğu olarak, işçinin alın terine önem veren biri olarak sizlere ilerleyen zamanlarda daha iyi şartları sunmak için gayret edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün hamdolsun sözümüzü yerine getirmenin gururuyla karşınızdayız” dedi.

 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

 

Kapaklı’yı güzelleştirmek için, Kapaklı’yı daha yaşanılabilir yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Çetin, “Sizler de emekçi kardeşlerimiz olarak sahada ama temizlik ama park bahçelerde hizmet vererek ya da yol kaldırım yaparak katkı vermeye gayret ediyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Teşekkürü sizlere borç bilirim” dedi. Başkan Çetin, görev süresince bir sistemi kurmak için gayret ettiğini dile getirerek “Geçen 20 ay içerisinde bazı şeyleri düzene koyup kontrol altına almak, bazı alışkanlıkları değiştirmek kolay değildi. Ciddi manada bir değişimi, bir sistemi kurmaya gayret ettik. Paramızı çarçur etmedik. Paramızı doğru yerlere kullanmaya, doğru şekilde hizmet vermeye, imkanlarımızı daha fazla vatandaşa hizmet açısından kullanmaya, elimizdeki sınırlı imkanlarla sınırsız istekleri, talepleri çözmeye gayret ettik” dedi.

 

 

“İŞÇİLER ARASINDAKİ AYRIMI ORTADAN KALDIRDIK”

 

Trakya’da örnek bir toplu iş sözleşmesine imza attıklarını, işçiler arasında ayrımı ortadan kaldırdıklarını kaydeden Çetin, “Çalışma saatleri ve sosyal haklarda iyileştirmeler yaptık. Daha iyi noktalara getirmek için gayret edeceğiz. İnşallah 2021 yılı daha da hareketli geçecek. Birikmiş sorunları adım adım planlı bir şekilde gidermeye gayret ediyoruz. Beden gücü, alın terinizle katkı veriyorsunuz. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Evinize, çocuklarınıza götüreceğiniz bu para ananızın ak sütü gibi helaldir. Daha fazla vermek için de elimden geleni yapacağız” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Trakya Bölge Şube Başkanı Aykut Aktemur da sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Yener AKBABA