Türkü Gecesi ile evlere konuk oldular

Kapaklı'da Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu'nun düzenlendiği 'Türkü Gecesi' Kapaklı Belediye TV üzerinden canlı olarak yayınlandı. Türkü Gecesi'nde ilçedeki öğretmenler tÃ

GÜNDEM 23.12.2020 15:00:00 0
Türkü Gecesi ile evlere konuk oldular

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Türkü Gecesi’ izleyicilerle buluştu.

CANLI OLARAK YAYINLANDI

 

 Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkü Gecesi’ Kapaklı Belediyesinin basın yayın organlarından olan Kapaklı Belediye TV’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

 

 

“BİRÇOK KISITLAMA İLE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Gecede, birbirinden güzel türküler seslendirildi. Geceye konuk olarak katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yaptığı konuşmada ‘İlçemizin öğretmenlerinin oluşturduğu grup böyle güzel bir etkinliğe gerçekleştirip, katkı verdiğiniz için Kapaklı halkımız adına teşekkür ediyorum. Tüm dünyada etkisini gösteren, ülkemizde de yoğun yaşadığımız pandemi döneminde zor zaman geçiriyoruz. Birçok kısıtlama ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz mekanda pandemi bittiğinde yüksek alkışlarla sizi burada tekrar görmek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bu tür etkinlikleri hep yapmak istiyoruz. İnşallah daha güzel programlarla yeniden bir araya geleceğiz. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ