Albayrak, Fevzipaşa'da Yağmursuyu Şebeke inşaatını inceledi​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ve Çerkezköy'de gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy?

GÜNDEM 17.12.2020 16:32:00 0
Albayrak, Fevzipaşa

Çerkezköy ve Kapaklı’daki incelemelerinde Kadir Albayrak'a; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil eşlik etti.

 

İNCELEMELERİNE ERBAY CADDESİ’NDEN BAŞLADI

 

Albayrak, sabah erken saatlerde başladığı program kapsamında ilk olarak Kapaklı’nın Erbay Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını inceleyerek TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'den çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Albayrak, “Erbay Caddesi'nde TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında asbest boruların yerine 315'lik Hdpe borular ile yenilenen içme suyu hattı çalışmasının ardından, bin 200 mm çapında betonarme boru ile yağmursuyu hattı ve iki koldan 300 mm çapında beton boru kanalizasyon hattı çalışması yapılıyor” dedi.

 

TESKİ YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Daha sonra Çerkezköy’e geçen Başkan Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Yağmursuyu Şebeke inşaatında incelemeler yaptı ve buradaki yol haritası ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

 

“FEVZİPAŞA’DAKİ TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜLECEK”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, incelemeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımız ve Tekirdağ'ımız için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesindeki alt yapı çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlayacağız. Çerkezköy ilçemizdeki Yağmursuyu Şebeke hattı ise Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardan beri yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu çözecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ