Çocuklar 2020'yi resmedecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından 3 farklı kategoride 'Çocuk Gözüyle 2020' konulu resim yarışması düzenlenecek. Dün başlayan başvurular 25 Aralık'ta sona erecek.

GÜNDEM 15.12.2020 16:11:00 0
Çocuklar 2020

Yarışma ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilköğretim kategorisi (7-10 Yaş), ortaöğretim kategorisi (11-14 Yaş) ve lise kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenecek olan ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına başvuruların dün başladığını belirterek, yarışmaya katılmak isteyenlerin 25 Aralık’a kadar http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi adresini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup, yaptıkları resimleri yükleyebileceğini belirtti.

 

BİRİNCİLERE ÖDÜL VERİLECEK

 

Resimler konusunda uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Jüri üyelerinin yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından kategorilerinde dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verileceğini belirten Akay, resim yarışmasında kategorilerinde 1. olan resimlerin sahiplerine tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti verileceğini ifade etti. Akay, yarışmaya katılan tüm eserlerin Çerkezköy Belediyesi internet sitesi üzerinden paylaşılacağını dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU