Başkan Kesimoğlu'na yapılan saldırıyı kınadılar

Kırklareli'nin Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na, ait sosyal medya hesabında yapılan uygunsuz bir yorum üzerine, şehirde her görüşten ve her yaştan insan tek yürek oldu. Kırklarelililer, yap

GÜNDEM 11.12.2020 17:17:00 0
Başkan Kesimoğlu

Geçtiğimiz haftalarda, yakın çalışma arkadaşı Şadan Tokuç’u koronavirüs nedeniyle kaybeden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bu üzüntüyü atlatamadan, yıllar evvel danışmanlığını yaptığı, eski Turizm Bakanı ve Kırklareli milletvekili İrfan Gürpınar’ın da aynı sebeple hayata gözlerini yummasıyla ikinci acıyı yaşadı.

 

TEPKİLER ARTTI

 

Sosyal medya hesaplarından, İrfan Gürpınar ile ilgili bir taziye mesajı yayımlayan Başkan Kesimoğlu’na, bir vatandaş tarafından çirkin bir üslupla yapılan yorum, vatandaşlardan büyük tepki aldı. Söz konusu yorumunda Başkan Kesimoğlu’nun da ölmesini temenni eder tarzda çirkin bir yoruma yapan vatandaşa Kırklareli’nin her kesiminden büyük tepkiler yağdı. Konunun yerel haber hesaplarında da gündeme gelmesiyle, şehirde herkes bu üslupsuz yorumla ilgili görüşlerini topluca paylaşmaya başladı.

 

DESTEK MESAJLARI GELDİ

 

Sosyal medya hesaplarında Başkan Kesimoğlu için destek mesajı yayınlayan ve farklı siyasi görüş ve makamlara da sahip vatandaşların yaptığı yorumlardan bazıları şöyle: “Siyasi görüşünüz her ne olursa olsun, ilimizde seçimle seçilen milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK başkanlarına hiç birimizin sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla insanlık dışı söylemler sarf etmeye hakkımız yok. Cesareti olan çıkar yüzüne söyler. Başkanımız sevgili abim Mehmet Siyam Kesimoğlu’na yapılan insanlık dışı yorumu esefle kınıyorum”,  “Ölümün ardından siyaset yapılmaz ve hiçbir cana ölüm yakıştırılamaz. Üzülerek kınıyor, Belediye Başkanımız sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu’na sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum”, “Be hey cahil adam. Sen ölümü biliyor musun, hele bu sevdiklerinden birisi ise içini nasıl yaktığını, o içindeki yangının nasıl kor gibi olduğunu bilemezsin. Kalkıp da birinin ölümünü hem de bir taziye mesajında istiyorsunuz, bu nasıl bir hadsizliktir. Ölüm hiçbir canlıya yakıştırılamaz. Şiddetle nefretle kınıyorum. Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’na sevdikleriyle uzun bir ömür diliyorum”, “Sevdiklerini kaybetmenin tarif edilemez acısı ile yaşamanın ne demek olduğunu bilemezsin. Sana ve senin gibi düşünenlere lanet olsun”

 

Haber / Menşure KARDEŞ