Başkan Yüksel, devam eden çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarının yanı sıra hizmete sunmaya hazırlandığı projelerin inşasını da sürdürüyor. Belediye

GÜNDEM 11.12.2020 15:23:00 0
Başkan Yüksel, devam eden çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi, İstiklal Mahallesi Ekrem Peker Sokak’ta asfalt çalışması gerçekleştirerek Çevreyolu ve Tekirdağ Ticaret Borsası bağlantısını sağlayan sokağı kışa hazır hale getirdi. Ekrem Peker Sokak’taki çalışmaları inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın’dan bilgi alan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Ekrem Peker Sokak, yapılan çalışmayla yeniden işlerlik kazanarak vatandaşların kullanımına sunulmuş oldu” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Belediye Başkanı Yüksel ve Başkan Yardımcısı Çınar, daha sonra Ortacami Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı spor sahasının etrafında sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları ile Sur Sokak’ta devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.  Altınova Mahallesi sahil kesiminde çalışmaları süren sahil düzenlemesini de takip eden Yüksel, çalışmalar hakkında Süleymanpaşa Belediye Meclisi Üyesi Aytaş Eriz’den bilgi alarak Altınova’nın çehresini değiştirerek bölgeye değer katacak proje ile ilgili mahalle sakinleri ile de fikir alışverişinde bulundu.

 

 

YAVUZ MAHALLESİ’NDE İNCELEME YAPTI

 

Süleymanpaşa’nın önemli iki arteri olan Lise Caddesi ve Tintinpınar Caddesi’nde de incelemeler yapan Yüksel, tamamen yenilenerek asfaltla kaplanan Yavuz Mahallesi’nde de sokakların birer birer yenilenmeye başladığını kaydetti. Hükümet Caddesi bağlantılı sokakların öncelikli olarak yenilendiği Yavuz Mahallesi’ndeki çalışmaları takip eden Başkan Yüksel, Saka ve İkbal Sokak’ta eşzamanlı olarak sürdürülen yol yenileme çalışmalarını denetledi, eksikleri yerinde tespit ederek yapılması gerekenleri planladı. Mahalle sakinleri ile de görüş alışverişinde bulunan Yüksel, “Yavuz Mahallesi’ndeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir mesai yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN