Su kesintileri çileden çıkarıyor

Çerkezköy'de özellikle Fevzipaşa Mahallesi'nde son zamanlarda neredeyse her gün bir bölgede meydanagelen arızalar nedeniyle yaşanan su kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkarıyor.

GÜNDEM 8.12.2020 16:07:00 0
Su kesintileri çileden çıkarıyor

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı cumartesi günü Güveniş Caddesi’nde ana su borusunda meydana gelen arıza nedeniyle saatlerce susuz kalan, pazar günü de Gülümser Sokak’taki arıza nedeniyle mağdur olan Fevzipaşa Mahallesi sakinleri, dün de saatlerce susuz kaldı.

 

SULAR YİNE KESİLDİ

 

Gece saat 03.00 sıralarında Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak’ta meydana gelen arıza nedeniyle Fevzipaşa Mahallesi’nin bir bölümüne su verilemezken, sabah uyandıklarından yine suların akmadığını gören vatandaşlar kesintilere tepki gösterdi. Sabah saat 08.00 sıralarında arızaya müdahale eden TESKİ ekiplerinin çalışması sonucu saat 11.30 itibari ile yeniden su verilmeye başlandı.

 

“YÜZÜMÜZÜ YIKAYACAK SU BULAMIYORUZ”

 

Suyun ve hijyenin öneminin daha da fazla arttığı koronavirüsle mücadele sürecinde neredeyse her gün yaşanan su kesintilerine tepki gösteren vatandaşlar, “Sabah kalktığımızda elimizi yüzümüzü yıkayacak su bulamıyoruz. İhtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. Yetkililer, buna bir önlem alsınlar” dedi.

 

Haber / Buse SERİN