Albayrak, ilçelerde devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapım çalışmaları devam eden ve tamamlanan yatırımları inceleyerek son durum hakkında teknik person

GÜNDEM 2.12.2020 14:46:00 0
Albayrak, ilçelerde devam eden çalışmaları inceledi

 

Başkan Albayrak, ilk olarak Saray’da bulunan Saray Atatürk Kültür Merkezi inşaatı ve Büyükyoncalı Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Her iki çalışmada da önemli mesafeler kat edildiğini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, yatırımların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

 

 

PAZARCI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Saray’da çarşamba günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, tezgâhlarını açan pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Esnafla sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, talep ve önerilerini dinledi.

 

 

 

ORİON KAVŞAĞI’NI İNCELEDİ

 

Daha sonra Kapaklı’ya geçen Albayrak, burada TESKİ ekipleri tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmaların gidişatı hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu. İnceleme programı kapsamında Çorlu’yu da ziyaret eden Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Orion Kavşağı'ndaki şerit ilavesi düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

“TRAKYA BÖLGESİ’NİN EN GÖZDE BULVARI OLACAK”

 

Yapım çalışmaları devam eden Ali Osman Çelebi Bulvarı'nı da ziyaret eden Başkan Albayrak, bulvardaki son durum hakkında bilgiler aldı. Yapım faaliyetlerinin sorunsuz ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, yapım çalışmaları tamamlandıktan sonra Ali Osman Çelebi Bulvarı'nın Trakya Bölgesi'nin en gözde bulvarı olacağını ifade etti.

 

 

“ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİK”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "İl genelinde hizmet ve yatırımlarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Birinci hizmet dönemimizden bu yana çalışmalarımızda önemli mesafeler kat ettik. Salgın sürecinde de çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların Tekirdağ halkına hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Yener AKBABA