Başkonsolos Dimitrov, Kırklareli'nde ziyaretlerde bulundu

Edirne Bulgaristan Başkonsolosu Borislav Dimitrov, Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 2.12.2020 11:11:00 0
Başkonsolos Dimitrov, Kırklareli

 

Edirne Bulgaristan Başkonsolosu olarak geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Borislav Dimitrov, Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

VALİ BİLGİN’İ ZİYARET ETTİ

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret eden Edirne Bulgaristan Başkonsolosu Borislav Dimitrov, Vali Bilgin ile bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilgin, Başkonsolos Dimitrov’a nazik ziyareti için teşekkür etti. Başkonsolos Dimitrov’da Vali Bilgin’e misafirperverliği için teşekkür etti.

 

 

“BİRÇOK ORTAK NOKTA VAR”

 

Kırklareli Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette Kırklareli’ni daha önce ziyaret ettiğini ve Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi’ni gezme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkonsolos Dimitrov, Belediye Başkanı Kesimoğlu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Başkan Kesimoğlu’da Başkonsolos Dimitrov’a Kırklareli Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. İki ülke arasında birçok ortak nokta olduğuna dikkat çeken Kesimoğlu, Dimitrov’a görevinde başarılar diledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE