Belediye Meclisi, yılın son toplantısını yaptı

Çerkezköy Belediye Meclisi 2020 yılının son toplantısını yaptı. Bugün saat 15.00'da Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılan ve 5 dakika süren toplantıda 3 gündem maddesi gör?

GÜNDEM 1.12.2020 15:57:00 0
Belediye Meclisi, yılın son toplantısını yaptı

 

Çerkezköy Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan Toplantısı’nı yapmak üzere bugün toplandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı saat 15.00’da başladı.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

 

Memet Henifi Karataş, Taner Bahar, Dilek Köksal, Koray Önsel, Adem İçli, Mahmut Göçmez’in mazeretli olarak katılmadığı toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay “Pandeminin çok yoğun olduğu günleri yaşıyoruz. Adem İçli arkadaşımız ikinci defa bu hastalığa yakalandı. Aynı şekilde Mahmut Göçmez ağabeyimiz de bu hastalığa yakalandı. Meclis adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hastalıktan kurtularak aramızda olan arkadaşlarımız var. Onlara da geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

İNŞALLAH 2021 DAHA SAĞLIKLI BİR YIL OLUR

 

Kapalı alanlarda çok fazla kalmamak için, 3 maddeyi İmar Komisyonu’na havale etmeyi ve tamamının Ocak meclisinde görüşülmesini teklif eden Akay, “İnşallah 2021 daha sağlıklı bir yıl olur. Bu gündem maddelerini de 2021’nin ilk meclis toplantısında görüşmeyi teklif ediyorum” dedi. Akay’ın konuşmasının ardından gündeme geçildi. 

 

 

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİLER

 

Toplantının ilk gündem maddesinde Kent Estetik Kurulu Komisyon Kararları, ocak ayı meclisinde görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. Belediye hissesi satışına ilişkin yazının İmar Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin İmar Planı Tadilatı Hakkındaki yazısı da İmar Komisyonu’na havale edildi.

 

“ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ”

 

Gündem maddelerinin komisyona havale edilmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çok zor günler geçiriyoruz. Bütün ülke, bütün dünya koronavirüsle mücadele ediyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza bir kere daha meclisimiz adına teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Bütün vatandaşlarımızı maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında mümkün olduğunda daha dikkatli ve daha hassas davranmaya davet ediyoruz. Zaten kısıtlamalar bugünden itibaren başlıyor. İnşallah sağlıklı günlerde buluşuruz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU