Kaldırımlarda baskı beton uygulaması başlatıldı

Çorlu'da devam eden kaldırım, yol ve asfalt düzenlemeleri kapsamında, iki ayrı noktada başlatılan çalışmalar tamamlandı. Belediye Başkan Ahmet Sarıkurt, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ça

GÜNDEM 30.11.2020 15:40:00 0
Kaldırımlarda baskı beton uygulaması başlatıldı

 

Farklı noktalarda kaldırım, yol ve asfalt çalışmalarına devam eden Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Havuzlar Mahallesi Yüksel 1. Aralık Sokak ve Hürriyet Mahallesi Arabacı Caddesi üzerinde kilittaşı, kaldırım ve asfalt öncesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları tamamladı. Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, beraberinde başkan yardımcısı Güner Çetin ile birlikte ekipler tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Sarıkurt, yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak görüşlerini de paylaştı.

 

 

BASKI BETON KALDIRIM UYGULAMASI DEVREDE

 

Bu arada Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kaldırım ekipleri, çalışmaları hızlandırabilmek için baskı beton kaldırım uygulamasını devreye aldı. Kaldırım zeminine dökülen beton kalıplar vasıtasıyla kaldırımlar şekillendirilirken, yapılan uygulama ile kaldırımlar yeni bir görünüme kavuştu. Havuzlar Mahallesi Yüksel 1. Aralık Sokak ve Hürriyet Mahallesi Arabacı Caddesi üzerinde yürütülen çalışmaları kısa süre içinde tamamlayan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahada 650 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler kaldırım, yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolları ulaşıma açarak vatandaşların hizmetine sundu. Başkan Sarıkurt kaldırım, yol ve asfalt çalışmalarının hava şartlarının elverdiği sürece ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğini söyledi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK