İl Başkanı Özcan mazbatasını aldı

13 Kasım Cuma günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti 7'nci Olağan Tekirdağ İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden AK Part

GÜNDEM 26.11.2020 17:30:00 0
İl Başkanı Özcan mazbatasını aldı

 

Dün Tekirdağ İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’nden mazbatasını alan İl Başkanı Mestan Özcan’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

 

“YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

 

Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde açıklamalardan bulunan Özcan, “Bugün 7’nci olağan kongremizi bitirdik. Türkiye’de kongre süreci devam ediyor. Tekirdağ olarak ilçe ana kademelerimizi bitirmiştik. 7’nci olağan kongremizi gerçekleştirmiştik. Kongremizin neticesinde bugün mazbatamızı alarak ‘Ya Allah bismillah’ diyoruz ve kaldığımız yerden görevimizi icra etmeye devam edeceğiz. Rabbim hepimiz için hayırlı ve mübarek eylesin. Yeni bir döneme giriyoruz. 17 aylık il başkanlığı görevimizi tamamladık, yepyeni bir sayfa açıyoruz” dedi.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özcan, “Ben öncelikle bize güvenini esirgemeyen başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamız olmak üzere AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza, bölge koordinatörlerimize, milletvekillerimize, özellikle birlikte görev yaptığımız değerli dava ve yol arkadaşlarıma, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, tüm yönetimlerimize, bu davaya inanmış tüm üyelerimize bize bu güveni layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“TEKİRDAĞ İÇİN GÜZEL HAYALLERİMİZ VAR”

 

AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi’ne delegelerin çok yoğun bir katılım gösterdiğini kaydeden Mestan Özcan, “İyi bir katılım neticesinde de inşallah bugün mazbatamızı aldık ve il başkanı olarak tüzüğümüz gereği en az 2, en çok 3 yıllığına seçilmiş olduk. Tekirdağ için güzel hayallerimiz var. İnşallah bu hayallerimizin gerçekleştirilmesi noktasında ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız, mücadele edeceğiz. Değer üreteceğiz. Anadolu’nun farklı kentleri ile yarışır bir Tekirdağ hayal ediyoruz. Tekirdağ’ın potansiyelinin çok yüksel olduğunu her zaman söylüyoruz, ifade ediyoruz. Tabi sadece ifade etmek, potansiyelin var olduğunu bilmek yeterli değil. Bizim derdimiz bu potansiyeli hayata geçirecek güzel işlere de imza atmak. Bunun için enerjimiz, aklımız, tecrübemiz ve heyecanımız var. Güzel de bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Ekibimizle birlikte 1-2 hafta içerisinde yürütme kurulu oluşturmak için çalışma yapacağız. Allah kısmet ederse yeni yönetim kurulumuz ile beraber Tekirdağ’a değer katmak için gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Haber / Buse SERİN