Elektronik atıklar geri dönüşüme kazandırılacak

Çerkezköy Belediyesi 'Elektronik Atık Toplama' kampanyası başlattı. Vatandaşların, 25 Aralık'a kadar ev ve iş yerlerinde bulunan elektronik atıkları Çerkezköy Belediyesi görevlilerine tesl

GÜNDEM 23.11.2020 17:04:00 0
Elektronik atıklar geri dönüşüme kazandırılacak

 

“Vatandaşların topladıkları elektronik atıkları Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Atık Toplama Merkezi’ne getirerek, yetkililere teslim edebileceklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Elektronik atıklar çöp değildir” dedi.

 

 

DÜNYANIN GELECEĞİNE OLUMLU KATKIDA BULUNABİLİRLER”

Başkan Akay, “Vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde bulunan elektronik atıkları 25 Aralık tarihine kadar Belediyemizin 444 88 59 numaralı telefonundan bizleri arayarak, ev ve iş yerlerine gelecek olan görevlilerimize veya Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Atık Toplama Merkezimize teslim edebilirler” dedi. Çerkezköy halkından geri dönüşüme katkıda bulunmalarını isteyen Akay, “Vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde bulunan elektronik atıkları belediyemiz görevlilerine teslim ederek geri dönüşüme destek verip, dünyanın geleceğine olumlu bir katkıda bulunabilirler” ifadelerini kullandı.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLMALI”

Tüm vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını isteyen Akay, “Ev ve iş yerlerindeki elektronik atıkları (TV, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın vb.) belediyemiz görevlilerini arayarak teslim etmelerini veya bizzat Küçük Sanayi Sitemiz içerisinde bulunan Atık Toplama Merkezimize getirerek, teslim etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ