Kahraman itfaiyecilere birer maaş ikramiye

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından afet bölgesine giderek arama kurtarma faaliyetlerine destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlı?

GÜNDEM 20.11.2020 13:58:00 0
Kahraman itfaiyecilere birer maaş ikramiye

Düzenlenen ödül töreninde, arama kurtarma faaliyetlerine son güne kadar kahramanca destek veren itfaiye erlerine teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

 

“BU GERÇEKLE YAŞAMAYA ALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Albayrak, "İzmir'de yaşanan deprem tüm ülkemizi derinden yaralamıştır. Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ama ülkemiz deprem bölgesinde yer alıyor. Bu gerçekle yaşamaya alışmak zorundayız. Tedbirlerimizi buna göre almalıyız. İzmir'deki deprem haberini alır almaz ivedilikle hazırlıklarımızı tamamladık ve gönüllü olarak arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek isteyen itfaiye erlerimizi deprem bölgesine gönderdik. Kahraman itfaiye personelimiz bölgede mesai mefhumu gözetmeksizin enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılmasında önemli rol oynadılar. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bölgemizin deprem kuşağında yer aldığının bilinciyle halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardındanBüyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Müveddet Işık ile İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Recai Süvari itfaiye erlerine teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

 

Haber / Yakup KARATEPE