Tekirdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

Çeşitli açılışları yapmak ve partisinin il kongresine katılmak üzere Tekirdağ'a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği ve Süleymanpaşa Belediye

GÜNDEM 14.11.2020 11:24:00 0
Tekirdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan

Tekirdağ Valiliği önünde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Tören Mangasını selamladı.

 

VALİLİK ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

Daha sonra Valilik makamına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tekirdağ hakkında brifing verdi. Brifingin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ Valiliği’nden ayrıldı.

 

 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ TARİHİ BİNASI’NI ZİYARET ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Binası’nı da ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından ağırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İzmir Milletvekili Binalı Yıldırım ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA