Malkara TSO ile Sepaş Enerji arasında indirim protokolü imzalandı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Sepaş Enerji Bölgeler Müdürü Uğur Aras ve Sepaş Enerji Bölge Müdürü Hüseyin Kırcı'nın katılımlarıyla Malkara T

GÜNDEM 13.11.2020 15:47:00 0
Malkara TSO ile Sepaş Enerji arasında indirim protokolü imzalandı

Protokol imza buluşmasına katılan Sepaş Enerji Bölgeler Müdürü Aras yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında gösterilen CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla elektrik tedarik hizmeti veren Sepaş Enerji’den; Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Ticarethane tarifesi kullanan  üyelerine özel  % 15’e varan indirim oranlarıyla sabit fiyat fırsatı sunuyoruz. Oda üyesi firmalar elektrik tedarik hizmetinde Sepaş Enerji’yi tercih ettikleri takdirde Sepaş Enerji’nin sunduğu avantajlı fiyattan faydalanabilecekler. Yıllık ortalama 50.000 kWh ve üzeri elektrik tüketimi olan ticarethane tarifesindeki iş yerlerine özel avantajlı fiyatlardan yararlanmak için teklif@sepas.com.tr e-posta adresine mail gönderebilirsiniz. İndirim, 31.12.2020 tarihine kadar imzalanacak sözleşmeler için geçerli olacaktır. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sayın Başkanıma şükranlarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

 

‘ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’

 

Malkara Ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı Ümran Bilgin “Günümüzde enerji maliyetleri üretimde ve ticarette en önemli unsurlardan biri haline geldi. Biz de bu yönde üyelerimize fiyat avantajı sağlamak adına çalışmalarımıza var gücümüz ile devam ediyoruz. Protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN