Akay: Turna ve Tarım Sokak'a sıcak asfalt serimi yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Tarım ve Turna Sokak sıcak asfalt ile kaplanacak. Asfalt serimi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, "Turna Sokak't

GÜNDEM 13.11.2020 13:49:00 0
Akay: Turna ve Tarım Sokak

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Turna Sokak’ta yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alan ve Tarım Sokak’ta yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alan sıcak asfalt ile kaplanacak.

 

“SOKAKLARIMIZI ASFALT İÇİN HAZIR HALE GETİRDİK”

 

Tarım ve Turna Sokak’taki asfalt seriminin hafta sonu yapılacağını kaydeden Başkan Akay, “Tarım ve Turna Sokaklarımızda yapacağımız sıcak asfalt kaplaması öncesi mevcut olan yolda kazıma işlemi yaparak, sokaklarımızı sıcak asfalt için hazır hale getirdik. Turna Sokak’ta 660 ton sıcak asfalt dökerek yaklaşık 4 ben metrekarelik, Tarım Sokak’ta ise 550 ton sıcak asfalt dökerek yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kullandı. Tarım Sokak’ta 2 bin 864 metrekare, Turna Sokak’ta ise 3 bin 700 metrekare dekoratif kaldırım yapılacağını, bordür taşlarının yenileneceğini ve yol çizgilerinin çekileceğini de sözlerine ekleyen Akay, şu ifadeleri kullandı; “Sıcak asfalt serimine hazır hale gelen Tarım ve Turna Sokak’a hafta sonu sıcak asfalt serilecek. Kaldırım çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacak. İhtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam edecek”

 

 

Haber / Yener AKBABA