Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'a geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin resmi açılışını yapmak üzere yarın Tekirdağ'a geliyor. Tekirdağ düşman işgalinden kurtulu?

GÜNDEM 12.11.2020 15:37:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ

 

 

Trakya bölgesinin ilk ve tek şehir hastanesi olan 486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin resmi açılışı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. 1 milyar 500 milyon liraya mal olan ve gerektiğinde 566 yatağa çıkartılacak altyapıya sahip olan Şehir Hastanesi’nin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namık Kemal Stadyumu’nda saat 14.00’da yapılacak olan AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi’ne de katılacak.

 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’DAN ARAÇ KALDIRILACAK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı da Tekirdağ İl Kongresi için Çerkezköy ve Kapaklı’dan da araç kaldıracak. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, il kongresi için araçların saat 11.00’da Çerkezköy Pazaryeri, Kızılpınar Kahveler Durağı ve Veliköy minibüs durağı önünden hareket edeceğini belirtti. Kapaklı’dan da araçlar saat 11.00’da belediye önünden hareket edecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ