Depremzedeler için yardım kampanyası başlattılar

Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu ve Gençlik Meclisi üyesi kadınlar, İzmir'deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Pazarcı kadınlar el işi örgülerini depremz

GÜNDEM 9.11.2020 13:42:00 0
Depremzedeler için yardım kampanyası başlattılar

Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu ve Gençlik Meclisi üyesi kadınlar, İzmir'de meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için, 'Hamarat Eller İş Başına' adıyla yardım kampanyası başlattı. Kadınların el işi örgüsü ürünleri, depremzedelere gönderilecek.

 

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”

 

Kampanya hakkında konuşan Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, “Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı İstihdam Çalışma grubumuzun başlattığı İzmir deprem bölgesindeki dostlarımıza ulaştırılmak üzere ‘Hamarat Eller İşbaşına’ el örgü kampanyası 10 Kasım akşamına kadar devam edecek. Kadınlarımız, yünlerini Emek pazarımızın stantlarından temin edebilir” dedi. Emek Pazarı İstihdam Çalışma Gurubu Başkanı Berrin Akbulut da “Gün birlik olma günü. Bir nebze desteğimiz olacaksa ne mutlu bizlere. İzmirli dostlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz” dedi.

 

“BİR ÇOCUK DA SEN GÜLDÜR”

 

Öte yandan Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi de İzmirli depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı. ‘Bir Çocuk da Sen Güldür’ adlı kampanya kapsamında kullanılmamış ve paketli oyuncaklar belirlenen noktalarda toplanacak.11 Kasım’a kadar devam edecek kampanyada oyuncaklar Kongre Meydanı, Günce Reklam evi, Gönül Kırtasiye, Doğa Dostları Derneği'nde toplanacak.

 

Haber / Ruşa ELMA