Çerkezköy'den depremzedelere yardım eli

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye depremzedeler için seferber olurken, Çerkezköy Belediyesi de bölgeye yardım TIR'ı gönderdi. 500 adet battaniye,

GÜNDEM 7.11.2020 17:14:00 0
Çerkezköy

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem özellikle Bayraklı ilçesinde çok sayıda binanın yıkımına neden olurken, yine çok sayıdaki binada ağır hasar oluştuğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yüzün üzerinde insanımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası Bayraklı Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde acil ihtiyaç olarak içerisinde 500 adet battaniye, 500 adet ışıldak ve 500 adet elektrikli ısıtıcı olan Yardım TIR’ımızı hazırlayıp yola çıkardık” dedi.

 

DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILACAK

 

Yardım malzemelerinin Bayraklı Belediyesi’ne teslim edileceğini söyleyen Akay, “Bayraklı Belediyesi de vakit kaybetmeden gönderdiğimiz ısıtıcı, battaniye ve ışıldakları depremden etkilenen vatandaşlarımıza dağıtacak. İnşallah depremzedelerimizin ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamış oluruz” dedi. İzmir’deki depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, zarar gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileğinde bulunan Akay, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU