Kaymakam Abban muhtarlarla buluştu

Çerkezköy Kasım Ayı İlçe Güvenlik Toplantısı Ve Muhtarlar Toplantısı, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapıldı. Kaymakam Atilla Selami Abban, koronavirüse ilişkin dur

GÜNDEM 5.11.2020 16:01:00 0
Kaymakam Abban muhtarlarla buluştu

Kaymakam Atilla Selami Abban’ın başkanlığında yapılan İlçe Güvenlik Kurulu ve Muhtarlar Toplantısı’na; 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ve Açık Kapı personeli katıldı.

 

GENEL GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, Çerkezköy’de genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. Kaymakam Atilla Selami Abban, koronavirüse ilişkin durum değerlendirmesi yaparak, muhtarların süreçte aktif rol almaları noktasında beklentilerini belirtti. Abban, muhtarların bu anlamda karşılaştıkları sıkıntıları da dinledi.

 

GENEL DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

 

Okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması, kış aylarının gelmesiyle Çerkezköy’de oluşacak olumsuz hava şartlarından kaynaklanacak sıkıntıların tespiti ve giderilmesi hususunda kurumların kendi üzerine düşen görevleri yapmaları gibi hususlar da toplantıda değerlendirildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE