Bağlantı yolları için 5.7 Milyon TL'lik yatırım yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'da yakın bir tarihte açılışı yapılacak olan Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının yapımını tamamladı. Büyükşehir Belediye BaÅ

GÜNDEM 28.10.2020 11:30:00 0
Bağlantı yolları için 5.7 Milyon TL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Mayıs ayından bu yana sürdürülen bağlantı yolları yapım çalışmaları tamamlandı.

 

3 BİN 800 METRE YOL YAPILDI

 

Başkan Albayrak, “Proje kapsamında ekipler son olarak aşınma tabakası serimini de gerçekleştirdi. Proje alanında ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce peyzaj çalışması da yürütülüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce yürütülen çalışmalar sonucunda toplamda 3 bin 800 metre yol yapıldı. Bu işlemler için 1 ekskavatör, 1 kanal kazıcı, 1 greyder, 2 silindir, 1 asfalt serici kullanıldı. Ayrıca günde ortalama 10 Kamyonla 126 gün boyunca çalışma yapıldı. 63 bin metreküp hafriyat, 11 bin metreküp alt temel, 3 bin 500 metreküp SSB beton yol, 3 bin ton binder asfalt yapımı tamamlandı.  Yapılan çalışmalar kapsamında bugüne dek malzeme bedelleri de dâhil 5,7 milyon TL harcandı” dedi.

 

 

“EKİPLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞTI”

 

Kadir Albayrak, “Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanması konusunda Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin özverili bir çalışma gerçekleştirdi. Süleymanpaşa ilçemizde yapımı devam eden şehir hastanesinin bağlantı yollarının yapımını tamamladık. Vatandaşlarımızın Şehir Hastanesi'ne güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek için gerekli tüm çalışmaları yaptık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bundan sonra da her alanda geniş bir hizmet yelpazesi ile Tekirdağ için çalışmaya devam edecek. Şehir Hastanesi bağlantı yollarımız halkımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Buse SERİN