Toplanan imzalar bakanlığa teslim edildi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, Tekirdağ Servisçiler Odası'nı kurma yetkisi almalarının ardından oda kurulması için gerekli imzaları da toplayarak bakan

GÜNDEM 26.10.2020 08:04:00 0
Toplanan imzalar bakanlığa teslim edildi

Cumartesi günü dernek binasında basın açıklaması yapan Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, Tekirdağ Servisçiler Odası kurulması çalışmaları ile ilgili son durumu paylaştı. 


YETERLİ İMZA TOPLANDI


Uzun yıllardır dernek olarak faaliyet gösterdiklerini, sonrasında oda kurma çalışmalarına başladıklarını söyleyen Gündoğdu, “2014 yılında biz bu yola başlarken, Tekirdağ genelinde 17 tane servisçi esnafı gözüküyordu. Biz Tekirdağ’da 5 binin üzerinde servisçi esnafı olduğunu biliyorduk. Bununla ilgili bir yanlışlık olduğunu ifade ettik. NACE Kodlarında değişiklik yapılması gerekiyordu. Bizler servisçi esnafımıza tek tek ulaşarak, konuyu takip etmeye başladık” dedi.  Oda kurulması için yetki almalarının ardından gerekli imzaların toplanması için çalışmalara başladıklarını söyleyen Gündoğdu, 580 imza toplayarak bakanlığa gönderdiklerini ifade etti. 


Haber / Yener AKBABA