Kış Spor Kurslarının bu yıl ikincisi düzenlenecek 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Kış Spor Kursları için kayıtlar başladı. Belediyeden yapılan açıklamada, â€?

GÜNDEM 22.10.2020 16:40:00 0
Kış Spor Kurslarının bu yıl ikincisi düzenlenecek 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Kış Spor Kursları, 5’i yetişkin 8’i çocuklar için olmak üzere toplam 9 branşta yapılacak.


“YETİŞKİN KURSLARI 18 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLAR İÇİN VERİLECEK”


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ve HES kodları ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına başvurabilirler.  Yetişkin kursları 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için verilecek. Sabah Sporuna yalnızca kadınlar; Halk Oyunları kursumuza ise çocuklarımızın yanı sıra 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız da katılabilirler. Çocuklarımız için vereceğimiz Masa Tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol, Okçuluk ve Satranç kurslarımıza 8 – 14 yaş arası öğrencilerimiz başvurabilirler. Eğitim süremiz 12 hafta olup, Kış Spor Kurslarımız 9 Kasım Pazartesi günü itibari ile başlayacaktır” ifadelerini kullandı.


Haber / Yener AKBABA