Atatürk Evi'nde sona yaklaşıldı

Çorlu'da belediye, sanayici, esnaf ve halkın dayanışma içinde temellerini attığı Atatürk Evi'nde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, "Biz

GÜNDEM 21.10.2020 11:05:00 0
Atatürk Evi

Geçtiğimiz yıl Çorlu halkının katılımıyla düzenlenen temel atma töreninin ardından aradan geçen bir yıl sonunda Atatürk Evi'nin inşaatı tamamlandı. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından binada ahşap ve boyama çalışmaları devam ederken su ve elektrik tesisatı ile bahçe drenaj çalışmalarına da başlanıldı.


“EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”


Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, yaptığı açıklamada, “Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Biz Atatürk sevdalısı bir şehir olarak hayata geçirdiğimiz Atatürk Evi projemizin inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Bina inşaatımızın tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz ahşap ve boyama çalışmalarının yanı sıra su ve elektrik tesisatları ve bahçe drenaj sistemleri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Buradaki çalışmaların sona ermesinin ardından bahçe yürüyüş yollarının yapımına başlanılacak ve akabinde bahçe peyzajı ile düzenlemeler sona erecek. Diğer yandan Atatürk Evimizin iç mekân ahşap çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Çorlu'muza ayrı bir değer katacak olan Atatürk Evi’mizin açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE