Klişe markalaşma yolunda ilerliyor

Geçtiğimiz aylarda kendine has tarzıyla Youtube üzerinden yayın hayatına başlayan Klişe, her geçen gün hem yayın içeriğini hem abone sayısını artırmaya devam ediyor. Konuklarını renkli kişilikler

GÜNDEM 17.10.2020 19:26:00 0
Klişe markalaşma yolunda ilerliyor

 

 

Youtube üzerinden yayına başlayan Klişe, kısa sürede Tekirdağ'ın yanı sıra Trakya Bölgesi'nin de sevilen kanalları arasına girdi. Geçtiğimiz haftalarda Eğitimci Yazar Mine Engin Tekay, Sosyal Hizmetler Uzmanı Elif Ayar, Müzisyen Ozan Çoban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’in konuk olarak katıldığı programlarda, gazetecilerin konuklara sorduğu sorular kadar konukların verdiği samimi cevaplar da programın klişeleşmesine neden oldu.

 

16'NCI BÖLÜM KONUĞU KADİR ALBAYRAK OLACAK

 

İki gazetecinin rutin gazetecilik faaliyetleri dışında ortaya koydukları farklı bir format, haftada bir aldıkları konuklarla yarım saati geçkin süre izleyiciye sıkılmadan bir solukta izleme imkanı sunarken, birbirinden renkli siyasi ve sosyal kişiliğe sahip isimleri yayınlarında konuk eden Klişe’nin 16’ncı bölüm konuğu ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olacak.

 

HEM EĞLENDİRİYOR HEM BİLGİLENDİRİYOR

 

Bugüne kadar gerçekleştirdiği yayınlarla başta Tekirdağ olmak üzere tüm Trakya halkının dikkatini çekmeyi başaran Klişe, konuklarının kamuoyunda bilinen kimliklerini konuşmaktan ziyade farklı yönlerine dikkat çekerek, taraflı tarafsız tüm izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Sadece siyasetçileri değil; eğitimci, yazar ve sanatçı gibi pek çok kategoriden konuğu programlarında ağırlayan Klişe, toplumsal konuları değerlendirerek, izleyicileri hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor.

 

MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

 

Yayın hayatına başlamasından kısa süre sonra hatırı sayılır bir seyirci kitlesine ulaşan, bölgede isminden sıkça söz ettiren ve her geçen gün marka olmaya bir adım daha yaklaşan Klişe’nin ilerleyen bölümlerinde ulusal ve uluslararası çapta tanınan kişileri görmenin sürpriz olmayacağı düşünülürken, Klişe’ye önümüzdeki süreçte CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın da katılıp katılmayacağı merak ediliyor. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ