Ata: Kulübümüzden desteğimizi esirgemeyeceğiz

2019-2020 Süper Amatör Ligi'ni 2'nci olarak bitiren Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü'nün kupa töreni yapıldı. Törende konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "İnşa

GÜNDEM 19.10.2020 08:33:00 0
Ata: Kulübümüzden desteğimizi esirgemeyeceğiz

 


Kupa törenine;  Belediye Başkanı Hikmet Ata, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ Futbol İl Temsilcisi Zafer Ögatlar, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulubü Başkanı Servet Ünal ile spor kulübü yöneticileri katıldı.


“HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRME GAYRETİNDE OLACAĞIZ”


Törende konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde oynamaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza atan, bizlere bu gururu yaşatan Belediye Spor Kulübümüzü gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bir sonraki lige de yükselerek ilçemize yeni başarılar kazandıracaklar. Bizlerde bu görevin bilincinde olarak kulübümüzden hiçbir desteğimizi esirgemeyeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağız. Emeği geçen sporcu kardeşlerime, teknik heyetimize, kulüp yönetimimize ve kulüp başkanına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE