Yeniçiftlik'te kaçak içki operasyonu

Sahte içkiden ölümler Türkiye genelinde devam ederken, kaçak içki üretenlere yönelik operasyonlara da hız verildi. Marmaraereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde bir evde yapılan aramada 500 litre kaçak iÃ

GÜNDEM 19.10.2020 08:03:00 0
Yeniçiftlik

Türkiye genelinde sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı son bir hafta içinde 60'a yaklaşırken, sahte içki üretenlere yönelik operasyonlar da yoğunlaşarak devam ediyor. Marmaraereğli'ye bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 500 litre kaçak içki ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

 
EVİNDE DÜZENEK KURMUŞ


Alınan ihbarı değerlendiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, ilçeye bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde ikamet eden M.G. isimli kişinin evinde arama yaptı. Aramada, evde kurulan düzenekler içinde toplam 500 litre kaçak içki olduğu tespit edildi. İzinsiz üretilen alkollü içkiye el konulurken, olayla ilgili olarak M.G. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. 


Haber / Şaban KARDEŞ