Saadet Partisi'nden Mimarlar Odası'na ziyaret

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte oda ve STK ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak TMMOB Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilciliği'ni ziy

GÜNDEM 8.10.2020 12:50:00 0
Saadet Partisi

 

 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın ve ilçe yönetimi, oda ve STK’lara yönelik başlattığı ziyaretleri sürdürüyor.

 

“ÜLKE OLARAK KENETLENMELİYİZ”

 

Bu kapsamda Aydın ve beraberindekiler, bugün saat 11:00’da  TMMOB Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek TMMOB Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilcisi Yıldırım Özkul ile görüştü. Ziyarette Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın, pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntılar ve çalışmaları hakkında TMMOB Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilcisi Yıldırım Özkul’dan bilgi aldı. Özkul,  Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını dolayısıyla ülke olarak zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimizi belirterek, “Ülke olarak sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Çocuklarımız okullarına gidemiyor, vatandaşlarımız işlerini kaybediyor. Ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlikle bu günleri atlatacağız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Ülke olarak kenetlenmeliyiz” dedi.

 

“DOĞRU OLAN HER ŞEYİ DESTEKLİYORUZ”

 

Bunun üzerine konuşan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın da, “Vatandaşlarımızın desteğe her zamankinden fazla ihtiyacı var. Sıkıntıları büyük. Devletimizin vatandaşlarımızın sıkıntılarına göre reçete yazması lazım. Bu süreçte vatandaşlarımız maddi manevi sıkıntılar yaşıyor, yanlarında olunduğunu hissetmeleri lazım. Bu pandemi sürecinde güzel gelişmeler de yaşanıyor ülkemizde, Akdeniz’de bulunan doğal gaz hepimizi sevindirdi. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Yapılan doğru şeyleri sonuna kadar destekliyor, yapılan yanlışların karşısında duruyoruz. Vatanına milletine güzel hizmet eden herkes sonuna kadar desteklenmeli. Hepimiz aynı arabadayız, araba devrilirse hepimiz zarar görürüz” dedi. Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilcisi Özkul da, “Ülkemizde güzel şeyler elbette ki oluyor. Eksiklikler de olacak, muhalefetin de desteğiyle, projeleriyle çok daha güzel şeyler neden yapılmasın? Önemli olan birlik. Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza yardımlar yapıldı, yanlarında olundu. İnşallah koronavirüs salgınını bir an önce atlatırız” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda İlçe Başkan Adayı Aydın, Özkul’a Necmettin Erbakan’ın ‘Davam: Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım’ isimli kitabını hediye etti.

 

Haber / Buse SERİN