Bütçe ve ücret tarifesi komisyona gönderildi

Çorlu Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında yapıldı. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde yapılan toplantıda Ä?

GÜNDEM 8.10.2020 10:14:00 0
Bütçe ve ücret tarifesi komisyona gönderildi

2021 Mali Yılı Performans Programının oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Çorlu Belediyesi 2021 Yılı Ücret Tarifesi de görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

 

Çorlu Belediyesi 2021 Mali Yılı Bütçesi’nin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildiği toplantıda Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmelikte 14. Maddeye fıkralar eklenmesi konusu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere taşıt alımı konusunun görüşülmesi ile devam etti. İlgili gündem maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi tarafından Öner Tekin tarafından Meclis’e okundu. Okunan rapor mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

 

 

TAKAS TALEBİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edilmesinin ardından İmar Komisyonu raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.  Personel performansının değerlendirilmesi hususunda hazırlanan “Etkinlik Bazlı Performans Değerlendirme Yönergesi”nin görüşülmek üzere İçişleri Komisyonu’na havale edildiği toplantıda Çorlu Ziraat Odası’nın Şeyshinan Mahallesi’nde odaya ait olan bir taşınmazı Muhittin Mahallesi’ndeki Çorlu Belediyesi’ne ait bir taşınmaz ile takas edilmesi talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.  Toplantının son gündem maddesinde Çorlu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde yer alan Kenan Evren heykelinin kaldırılması talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumunun 27 Ekim Salı günü saat 10.00’da yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Yener AKBABA