Albayrak: Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz

Mahalle muhtarları toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ve Malkara'da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantılarla ilgili açÄ

GÜNDEM 4.10.2020 15:07:00 0
Albayrak: Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz

 

İlk olarak Şarköy Belediye Meclis Salonu’nda Aşağıkalamış, Beyoğlu, Bulgur, Gölcük, İğdebağları, İshaklı, Kızılcaterzi, Kocaali, Mursallı, Palamut, Sofuköy ve Tepeköy mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerini dinledi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.

 

MİLLETVEKİLİ AYGUN DA KATILDI

 

Şarköy’ün ardından Malkara’da Yenidibek, Teteköy, Deveci, Kadıköy, Izgar, Haliç, Sarıpolat, Allıışık, Danişment, Ahmetpaşa, Yaylaköy, Yaylagöne ve Hasköy mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçlarla alakalı notlar alarak mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışma yürütüleceğini ifade etti.  Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ'nin söz konusu mahallelerde hayata geçireceği hizmet ve projelerle alakalı muhtarlara bilgiler verildi. 

 

“MUHTARLARA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Başkan Albayrak, toplantılarla ilgili yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarına önem verdiklerini belirtti. Kentin hizmet ihtiyacının doğru belirlenmesi noktasında muhtarlarla sürekli olarak istişare halinde olduklarını kaydeden Albayrak, “Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz” diyerek, hizmet ve proje üretmeye devam edeceklerini söyledi. 

Haber / Ruşa ELMA