Çerkezköy'e 2, Süleymanpaşa'ya 1 yeni okul yapılacak

Çerkezköy'de Sarbak Metal Tic. ve Sanayi A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli okul ve Altek Döküm Hadde Mamülleri San. Tic. A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli okul ile Süleymanpaşa

EĞİTİM 2.10.2020 18:47:00 0
Çerkezköy

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Trakya Kimya Çelik İmalat San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Mercangöz, Sarbak Metal Ticaret ve San. Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arekelyan, Altek Döküm Hadde Mamülleri San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli katıldı.

 

GÜÇLENDİRME İŞİNE AİT PROTOKOLLER DE İMZALANDI

 

Ayrıca YMS Yurttaş Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Ek Binası güçlendirme işine ait protokol, Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu güçlendirme işine ait protokol, Çerkezköy Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Atatürk İlkokulu güçlendirme işine ait protokol, Çerkezköy Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yaptırılacak olan Çerkezköy Recep Arif Gabralı İlkokulu güçlendirme işine ait protokol de Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, YMS Yurttaş Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanları Kemal Yurttaş, Kaan Yurttaş, Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği adına Okul Müdürü Hakan Asma,  Çerkezköy Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği adına Okul Müdürü Yalçın Memiş, Çerkezköy Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu adına ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından imzalandı.

 

“DAHA GÜZEL BİR NESİL İÇİN BU OKULLARA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”

 

İmza töreninde konuşan Vali Aziz Yıldırım, daha güzel bir nesil, daha güzel bir vatandaş, daha güzel insan yetiştirebilmek açısından bu okullara ihtiyaç duyduklarını ifade ederek “Bu okulların yapımında, daha güzel mekanların yapımına gençlerimize, çocuklarımıza daha güzel imkanlar sunulmasına vesile oluyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

 

“BÜTÜN İNSANLIĞA GÜZEL HİZMETLER SUNACAKLAR”

 

Yaptırılacak olan okullarda gençlerin yetişeceğini, iyi eğitimler alacaklar, gerek Tekirdağ’a, gerek Türkiye’ye, bütün insanlığa güzel hizmetler sunacaklarını kaydeden Yıldırım, Bizden sonraki nesiller bizden daha iyi olsunlar inşallah. Biz de elimizde olan imkanları onların önüne serelim yarının Türkiye’sine, yarının dünyasına daha büyük bir umutla bakabilelim” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ