Başkan Akay, Saadet Partisi yönetimini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay saat 11.00'da Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcıları Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muammer Zengin'i ağırladı.

GÜNDEM 30.09.2020 16:31:00 0
Başkan Akay, Saadet Partisi yönetimini ağırladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akay, çalışmalarla ilgili Saadet Partisi yönetimine bilgiler verdi. TESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları sayesinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki koku probleminin ortadan kalktığını dile getiren Akay,  Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte üstyapı çalışmalarına da başladıklarını belirtti.

 

ÇOCUK OYUN GRUPLARI YERLEŞTİRİLECEK

 

Cumhuriyet Mahallesi’nin arka kısmında soğuk asfalt çalışmalarına başladıklarını, Ekim ayı içerisinde de asfalt çalışmaları başlayacaklarını söyleyen Akay, ilçe genelinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları, Kızılpınar Mahallesi’ndeki park çalışmaları ile ilgili de bilgiler vererek, geçtiğimiz dönem Pınarça Deresi etrafında oluşturdukları park alanlarına da çocuk oyun grupları yerleştireceklerini söyledi.

 

292 ARAÇ KAPASİTELİ MEYDAN ALTI OTOPARK

 

Belediye Başkanı Akay, 2021 yılının Çerkezköy Belediyesi, vatandaş ve esnaf açısından yorucu bir yıl olacağını ifade ederek “Kentimizin iki ana arterinde TESKİ içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatı yapacak” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin de Cumhuriyet Meydanı’nda 292 araç kapasiteli tam otomatik meydan altı otoparkı yapımına başlayacağını ifade eden Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin ise Atatürk ve Öztrak Caddelerinde üstyapı ve peyzaj çalışması yapacağını kaydetti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ