Apartman ve site yöneticileriyle bir araya geldi

Apartman ve site yöneticileriyle bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Kent yaşamında şüphesiz idarecilerin yanı sıra siz değerli apartman ve site yöneticileri de önemli bir yere sahip. He

GÜNDEM 30.09.2020 16:20:00 0
Apartman ve site yöneticileriyle bir araya geldi

Çorlu'nun geleceğine yönelik planlamalarını aktaran ve site yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunan Sarıkurt, kent yaşamında önemli yeri olan apartman ve site yöneticilerini önemsediğini belirterek “Hep birlikte Çorlu'yu daha çağdaş ve güzel bir kent haline getireceğiz. Kent yaşamında şüphesiz idarecilerin yanı sıra siz değerli apartman ve site yöneticileri de önemli bir yere sahip. Çorlu'yu makamdan değil de sokaktan yönetmek isteyen bir belediye başkanı olarak sizleri önemsiyorum” dedi.

 

“OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çorlu'da yaşayan 271 bini aşkın vatandaşın yaklaşık yüzde 90'ının apartman ve sitelerde yaşadığını ifade eden Sarıkurt, “Bu kadar nüfusun yaşadığı apartman ve site yöneticileri olarak sizlerin omuzlarında büyük bir yük mevcut. Birlikte yaşamanın zorluklarını da yine hep birlikte üreteceğimiz çözümlerle aşacağız. Dolaşacağımız çok sayıda sokak, sohbet edip birer çayını içeceğimiz esnaflarımız, sorunları ve çözümleri birlikte üreteceğimiz çok vatandaşımız var. Her vatandaşımızın çağrısına cevap verebilmek için bu noktada devreye mahalle muhtarlarımızın yanı sıra siz değerli apartman ve site yöneticileri giriyor. Çorlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturabilmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ