Demir: İYİ Parti iktidarı için mücadele edeceğiz

İYİ Parti 2. Olağan Genel Kurultayı sonra oluşturulmak istenen provokasyonlara karşı partilileri uyaran İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti iktidarında Türk milletini buluşturmak için so

SİYASET 28.09.2020 16:29:00 0
Demir: İYİ Parti iktidarı için mücadele edeceğiz

Demir “20 Eylül Pazar günü yapılan İYİ Parti 2.Olağan Büyük kurultayımızın ardından ortaya çıkan delegenin iradesine karşı oluşturulan provokasyonlar, partimizin son günlerde Türk halkı tarafından benimsenmesi ve iktidarın alternatifi olarak görülmesini hazmedemeyen, iktidara yakın medya ve basın yayın kuruluşları tarafından ısıtılıp ısıtılıp gündemde tutulmaya çalışılması, bu işin arka planında AKP’nin olduğu aşikar görünüyor" dedi.

 

“İYİ PARTİ’NİN İKTİDAR HEDEFİNE ENGEL OLAMAYACAK”

 

Provokasyonlara karşı partilileri uyaran Demir, “GİK üyesi seçilemeyen arkadaşlarımızın da İYİ Parti delegasyonuna ve iradesine saygı duyacakları yerde, farkında olmadan bu kirli oyunları kuranların oyuncağı olmalarını hayretler içinde izliyoruz. İYİ Parti kadrolarının iktidar hedefine ulaşmasına bu ucuz ve kirli oyunlar engel olamayacağı gibi bizlerin ne kadar doğru bir şey yaptığımızı da tescillemiştir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in emrinde 'Millet bizi çağırıyor' sözünün gereği olarak İYİ Parti iktidarında Türk milletini buluşturmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE