TBMM Başkanı Şentop, konuklarını Tekirdağ'da ağırladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cuma günü Tekirdağ'da çeşitli temaslarda bulundu. Şentop, Parlamentolararası Birlik Başkanlığı görevi sona erecek olan Gabriela Cue

GÜNDEM 26.09.2020 16:42:00 0
TBMM Başkanı Şentop, konuklarını Tekirdağ

 

Vali Aziz Yıldırım ile birlikte ilk olarak Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti’nin annesi Gülsüm Eti’nin Şelçuk Mahallesi’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazına katılan Şentop, Eti ailesine başsağlığı diledi. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, sonrasında da Parlamentolararası Birlik Başkanlığı görevi sona erecek olan Gabriela Cuevas Barron ve kendisine eşlik eden TBMM Parlementolararası Birlik Başkanı Dr. Ravza Kavakçı Kan ile Rumeli İskelesi’nde bir araya geldi. 

 

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİLER

 

Başkan Barron ve Kavakçı Kan ile bir süre görüşen TBMM Başkanı Şentop, Barron’u Tekirdağ’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Rumeli İskelesi’nde yemek yedikten bir süre sonra TBMM Başkanı Şentop, Başkan Barron ve TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Dr. Ravza Kavakçı Kan ile birlikte tekneyle Marmara Denizi’ne açıldı. 

 

 

TEKİRDAĞ’IN TURİSTLİK YERLERİNİ TANITTI

 

TBMM Başkanı Şentop, Vali Aziz Yıldırım ile birlikte, Başkan Barron’a ve TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Dr. Ravza Kavakçı Kan’a Tekirdağ’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıttı. Süleymanpaşa Belediyesi ziyaretinin ardından TBMM Başkanı Şentop ve Başkan Barron ile Kavakçı Kan Tekirdağ’dan ayrıldı. Ziyarette Meclis Başkanı Şentop’a Vali Yıldırım, Eşi Güllühan Yıldırım, TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Dr. Ravza Kavakçı Kan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve il protokolü eşlik etti. 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU