Başkan Ata: Bu mücadeleyi başarıyla sonlandıracağız

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüsle mücadele kapsamında denetimlerini sürdürdüğünü belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Vatandaşlarımızın tüm önlemleri

GÜNDEM 25.09.2020 18:52:00 0
Başkan Ata: Bu mücadeleyi başarıyla sonlandıracağız

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların toplu kullanım alanları, pazar yerleri, lokanta, kafe, çay ocakları gibi tüm yaşam alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde iş yerlerinde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını ve maske takılıp takılmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, vatandaşlara da sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyor. Ekipler, denetimler çerçevesinde kurallara uymayan iş yerlerine idari para cezası uyguluyor.

“TÜM TEDBİRLERİ ALIYORUZ”

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak maske ve sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz sık sık kapsamlı bir denetimler gerçekleştiriyor. İlçe genelinde bir taraftan dezenfeksiyon seferberliğine diğer taraftan da denetimlere büyük bir titizlikle devam ediyoruz” dedi. Ata, vatandaşlarla birlikte tüm önlemleri hassasiyetle yerine getirerek, koronavirüs mücadelesini başarılı bir şekilde sonlandıracaklarına inandığını söyledi.

Haber / Yakup KARATEPE