Biyik: Bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacağız

Geçtiğimiz aylarda genel merkez tarafından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'na atanan ve pazar günü yapılan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde yeniden ilç

GÜNDEM 25.09.2020 18:45:00 0
Biyik: Bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacağız

Dün saat 15.00’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Adliyesi’ne gelen Recep Biyik, mazbatasını Kapaklı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Solt’un elinden aldı. Mazbatasını almasının ardından açıklama yapan İlçe Başkan Biyik, “Pazar günü Kapaklı’ya yakışır bir kongre gerçekleştirdik ve bugün yönetim kurulumuzla birlikte mazbatamızı alarak göreve başladık. Rabbim yönetimimizle birlikte Kapaklı’ya hayırlı vazifeler yapmayı nasip etsin” dedi.

“BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bundan sonraki sürecin delege listeleri ve resmi prosedürlerin tamamlandığı bir süreç olacağını dile getiren Biyik “Bundan sonraki süreçte de bayrağı daha yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi. İlçe Başkanı Biyik, Kapaklı’ya devlet yatırımı getirmek için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile ortak hareket edeceklerini söyleyen Biyik, Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ile kendisinden önce görev yapan Salih Bezgin ve Ercan Üçel’e de teşekkür etti. Yönetim kurulu üyeleri ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte görev süreci boyunca Kapaklı’nın hak ettiği hizmetleri getirebilmek için el ele, kol kola vereceklerini kaydeden Biyik, Kapaklı’nın altyapı, üstyapı ve sosyal donatı ihtiyaçlarının karşılanması için de mücadele edeceklerini söyledi.

Haber / Yakup KARATEPE