Yeniden başkanlığa seçilen Diler mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Büyük Birlik Partisi Kapaklı 3. Olağan İlçe Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçilen Fatih Diler, mazbatasını aldı.

GÜNDEM 25.09.2020 18:43:00 0
Yeniden başkanlığa seçilen Diler mazbatasını aldı

Mazbatasını almasının ardından açıklama yapan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “Bugünden itibaren yeni yönetim ve alperen gençlerimizle beraber hedefimiz ‘yeniden büyük birlik olma zamanı’  sloganımızla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak tüm vatandaşlarımızı dolaşacağız. Daha yaşanabilir bir Kapaklı için tüm vatandaşlarımızla kucaklaşarak halkımızın gönüllerde yer edineceğiz” dedi.

 

“BİR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Kapaklı’yı vatandaşlarla birlikte hep beraber yönetmeye talip olduklarını ve bunu her yerde dile getireceklerini söyleyen Diler, “Bizim gayemiz Türk İslam coğrafyasının büyük umutlarla beklediği  Büyük Birlik Partimizi hep birlikte iktidara taşımak. Biz alperenler olarak şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının bize bıraktığı Türk İslam davasına ‘İ'lây-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem’ anlayışıyla gücümüz yettiğince sahip çıkacağız. Bizim partimiz haklımızın partisidir. Herkese kapımız açıktır. Kırgınlığı, dargınlığı, küskünlüğü bir kenara bırakarak hep bir olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU