Zabıtayı gören maskesine sarıldı

Çerkezköy'de koronavirüs tedbirlerine ilişkin denetimler dün de devam etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, işyerlerinde yaptığı denetimde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını ko

GÜNDEM 23.09.2020 20:12:00 0
Zabıtayı gören maskesine sarıldı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, zabıta ekipleri ve güvenlik güçlerinin yer aldığı denetim ekibi Öztrak Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde denetim yaptı.

 

MASKE, HİJYEN VE SOSYAL MESAFE KONUSUNDA UYARDI

 

Kaymakam Abban, işyerlerinde yaptığı denetimde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederken, işyeri sahipleri ve vatandaşlar da maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı. Saat 10.30’da başlayan ve yaklaşık 1 saat süren denetimde, denetim ekiplerinin 20-30 metre önünde zabıta ekiplerini gören vatandaşlar ve işyeri sahiplerinin maskelerinin maskesine sarılması dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU