Çetin: Kapaklı'ya kaliteli suyu getireceğiz

Saray Ayvacık Göleti İsale Hattı ve Arıtma Tesisi Projesi'nde başlayan çalışmaları inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ayvacık Göleti'nin rezervuarından alınan ham suyun ar

GÜNDEM 22.09.2020 17:21:00 0
Çetin: Kapaklı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız’ın, Saray Ayvacık Göleti İsale Hattı ve Arıtma Tesisi Projesi’nde çalışmaların başladığını duyurmasının ardından çalışmaları inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Projeyle Allah’ın izniyle Kapaklımıza kaliteli suyu getireceğiz. Kapaklı halkımız hak ettiği güzellikleri yaşamaya başlayacak” dedi.

 

İÇME SUYU İHTİYACI KARŞILANACAK

 

Ankara temaslarının meyvesini almaya başladıklarını kaydeden Çetin, “Kapaklımızın en önemli sorunlarından biri olan içme suyunun kalitesinin iyileştirilmesi için bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde Devlet Su İşleri tarafından Saray ilçesi Ayvacık Gölet İsale Hattı ve Arıtma Tesisi projesinde çalışmalar başladı. Projeyle Kapaklımıza kaliteli suyu getireceğiz” dedi. Kapaklı halkının hak ettiği güzellikleri yaşamaya başlayacağını söyleyen Çetin, bu proje ile Saray ve Kapaklı’nın içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU