Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlandı

Avrupa Hareketlilik Haftası Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen dağ bisikleti yarışması, şehir bisikleti turu ve uçurtma şenliği ile kutlandı.

GÜNDEM 20.09.2020 16:46:00 0
Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlandı

19 Eylül Cumartesi günündeki etkinlikler genç erkekler ve master erkekler kategorilerinde düzenlenen dağ bisikleti yarışması ile başladı. Yarışma Atatürk Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in start vermesi ile başlarken, 13 kilometrelik parkurun ardından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda sona erdi. Master Erkekler Kategorisinde birinci Murat Başoğlu, ikinci İslam Gölge, üçüncü ise Selim Tezcan oldu. Genç Erkekler kategorisinde birinci Ömer Faruk Kırcak, ikinci Basri Barış Makinacı, üçüncü Orhan Topçu oldu.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Dağ Bisikleti Yarışmasına eş zamanlı olarak Kapaklı Sahası’nda başlayan şehir bisikleti turu da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda sona erdi. Etkinliklerin ardından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda ödül töreni düzenlendi.

 

TÜM YARIŞMACILARA MADALYA VERİLDİ

 

Dağ bisikleti yarışmasında dereceye giren Murat Başoğlu, İslam Gölge, Selim Tezcan, Ömer Faruk Kırcak, Basri Barış Makinacı ve Orhan Topçu, ödüllerini Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ün elinden aldı. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporculara madalyaları verildi.

 

UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında saat 13.00’da Uçurtma Şenliği düzenlenirken, vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından çocuklara şapka ve tişört de dağıtıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE