Vali Yıldırım: Planlı hareket etmemiz lazım

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Strateji Eylem Planı toplantısında konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Planlı hareket etmemiz lazımdır. Planlı hareket edersek projeler arasındaki e

GÜNDEM 18.09.2020 20:48:00 0
Vali Yıldırım: Planlı hareket etmemiz lazım

Tekirdağ İl Strateji Eylem Planı Toplantısı dün Valilik Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

“BİRİMLER ARASI ENTEGRASYONU DA SAĞLARIZ”

 

Tekirdağ Valiliği himayelerinde ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle ilgili Bakanlıkların çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelerin sunulduğu toplantıda konuşan Vali Yıldırım, “Planlı hareket etmemiz lazımdır. Planlı hareket edersek projeler arasındaki entegrasyonu da sağlamış oluruz. Kurumlar, birimler arasındaki entegrasyonu da sağlamış oluruz. Planlı hareket etmek, bize yol gösterici bir durum olarak karşımıza çıkar” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ